Pulse Trefdag 'Hoogtij/d' op 24 oktober in Antwerpen

Op 24 oktober nodigt Pulse Transitienetwerk Cultuur de hele sector – van erfgoed, kunsten tot sociaal-cultureel werk – uit voor de zesde trefdag 'Hoogtij/d' in de Roma in Antwerpen. Een dag van uitwisseling en inspiratie, voor mensen uit cultuur, jeugd en media die van duurzaamheid een rode draad willen maken in hun handelen


Voel je een oncontroleerbare drang om vandaag aan de slag te gaan met praktische tips en inspiratie? Zoek je bondgenoten om plannen bij af te toetsen, om je netwerk te verruimen? Of ben je net op zoek naar meer droomtijd, waar je kan loskomen van de heersende denkpatronen om te spelen met zowel onrealistische als misschien zelfs vernieuwende ideeën? En wat als we nu eens uit ons tijdsdenken kunnen stappen en gewoon zijn, zonder plannen en toekomstbeelden? Elk moment opnieuw integere keuzes maken en het verleden en de toekomst loslaten.

 

Stilstaan, dromen, doen: elk van die handelingen zijn even noodzakelijk in het omgaan met de diepgaande structurele veranderingen in het klimaat en onze samenleving. Doorheen HOOGTIJ/D lopen daarom drie thematische sporen waar je tussen kan wandelen: Vandaag, Morgen en Ontij/d. Op elk spoor ontdek je boeiende en inspirerende praktijken uit de brede cultuursector, via lezingen, panelgesprekken en workshops.

 

> Het volledige programma bekijken ...

> Inschrijven ...

gepubliceerd op: 2017-10-02

Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen